RSS Feed

Kehitystä cv-rintamalla

6.11.2015 by Samuli

It’s been a while AKA viimeisestä tekstistä on jo kertynyt aikaa. Kuron kiinni menetetyn ajan ammattikontekstissa:

– Momondon maajohtajana loin momondo-lentovertailulle onnistuneen etabloitumisen Suomen matkailumarkkinaan vuonna 2012. Vuosina 2012-2013 käytin momondoa case-esimerkkinä monessa seminaariesityksessä.
– Vuodet 2013 ja 2014 työskentelin täysillä eteenpäin Searchboxin asiakastöissä ja henkilöstön sekä tuotteistuksen kehittämisen parissa (onnistuneet tunnusluvut näinä tilikausina loivat pohjan väliexitille, joka lopulta realisoitui tammikuussa 2015)
– Toimariksi Developer’s Helsinkiin syyskuussa 2014. Olen yhä positiossa ja devaustiimi on yhtenäinen osa samaa työyhteisöä, johon Searchboxin henkilöstö kuuluu. Developer’sin arvot ovat Laatu, Läpinäkyvyys ja Liiketoimintaymmärrys. Developer’s tekee vain sellaisia web-projekteja, jotka onnistuvat. Onnistuminen varmistetaan määrittelemällä KPI-mittarit ennen koko projektin aloitusta, sekä jatkuvalla mittausperusteisella kehityksellä.
– Päiväduunipaikkani Searchbox myyty osaksi Innolink-tutkimuskonsernia tammikuussa 2015
– Big pay day – liki 10 vuoden työ Searchboxin kehittämiseksi hinnoitellaan yhdellä transaktiolla – maaliskuussa 2015 saapuu Searchbox-liiketoimintakaupan ensimmäisen kauppasumman cash-tilitys, jonka myötä kiiruhdan automaatille ikuistamaan tiliotteen
– Innolink Groupin hallituksen jäsenyys huhtikuussa 2015.
– Advisoriksi Faralongiin huhtikuussa 2015. Faralong on seikkailumatkailun uber.
– Perustajaosakkuus Lumo Energia:ssa. Lisätietoja artikkelissa Lumo Energia aloitti toimintansa
– Innolinkin ostama Mainoskenttä johdettavaksi lokakuussa 2015. Tehtävänäni on sulauttaa eri liiketoimintakaupoilla hankittuja mainostoimistoliiketoimintoja. Alan järjestelmällisesti kehittämään omaa osaamistani yritysostojen optimoinnissa, ja toivon että osaamisesta on lisäarvoa tuleviin yritysostotilanteisiin. Mainoskenttä ja Searchbox yhdistyivät, ja muodostivat Innolink Agencyn huhtikuussa 2016.


Ei kommentteja »

No comments yet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *